Vacatures bij Legadex

Wij bieden ambitieuze juristen en paralegals een inspirerende werkomgeving. We leiden je intern op en bieden je interessante opdrachten. En heb je vragen of mis je specifieke kennis? Dan kun je altijd bij één van je collega’s terecht. Omdat we met diverse partners samenwerken, geeft dat je bovendien toegang tot tal van verdere ontwikkelingsmogelijkheden. Zowel op het gebied van Legaltech als inhoudelijk juridisch.

Corporate Paralegal / Junior Legal Counsel (met 1-5 jaar werkervaring)

Interne vacature

Legadex is marktleider in vernieuwende bedrijfsjuridische en paralegal diensten. De nadruk ligt daarbij op corporate juridisch werk en M&A- transactiebegeleiding. Onze juridische professionals zijn in staat om procesmatig te denken en te werken en we maken gebruik van de nieuwste software. Legadex werkt inmiddels voor meer dan 300 vooraanstaande bedrijven in heel verschillende sectoren.

Ter uitbreiding van ons Corporate Legal team in Amsterdam hebben we ruimte voor een

Corporate Paralegal / Junior Legal Counsel (met 1-5 jaar werkervaring)

Legal Counsel

Interne vacature

Legadex is marktleider in vernieuwende bedrijfsjuridische diensten, projectmatig werk voor paralegals en bedrijfsjuristen en M&A begeleiding. We maken bij onze dienstverlening gebruik van ‘state of the art’ juridische software. Inmiddels rekenen we ruim 300 bedrijven, private equity participaties en advocatenkantoren tot onze klanten.

Legadex groeit en daarom hebben we ruimte voor een

Legal Counsel

Notariële starter

Interne vacature

Legadex heeft ruimte voor talentvolle juridische starters!

Legadex is marktleider in vernieuwende juridische diensten en M&A begeleiding en heeft kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Brussel. We maken bij onze dienstverlening gebruik van de nieuwste juridische software. Inmiddels kunnen we ruim 200 beursfondsen, private equity participaties en familiebedrijven tot onze klanten rekenen.

Legadex groeit en daarom hebben we binnen ons team in Amsterdam ruimte voor de volgende twee profielen:

  • Starter – bijna of recent afgestudeerd in notarieel recht.
  • Junior Corporate Counsel – met tussen de 1 en 2 jaar ervaring als kandidaat-notaris Ondernemingsrecht.

Gemotiveerde starters

Interne vacature

Legadex is marktleider in vernieuwende bedrijfsjuridische diensten, projectmatig werk voor  paralegals en bedrijfsjuristen en M&A begeleiding en heeft kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Brussel. We maken bij onze dienstverlening gebruik van de nieuwste juridische software. Inmiddels kunnen we ruim 200 beursfondsen, private equity participaties, advocatenkantoren en familiebedrijven tot onze klanten rekenen.

Ter uitbreiding van ons team in Amsterdam en Rotterdam zijn we op zoek naar

Gemotiveerde starters (met de ambitie om Legal Counsel te worden)

Contact

Meer weten over deze vacatures? Neem vrijblijvend contact op. We maken graag kennis. Bel ons op 020 820 8396 of:

Werving & selectie van paralegals

De vraag vanuit de markt naar goede paralegals en junior juristen groeit. Hun toegevoegde waarde kan ook groot zijn. Denk aan de ondersteunende rol die praktisch inzetbare junioren in een juridisch team vervullen. Christine Hagens is binnen Legadex en voor opdrachtgevers verantwoordelijk voor de werving en selectie van paralegals.

Mart Odijk – Support lawyer bij Legadex

Mart is in november gestart als Support Lawyer bij Legadex. Lees hier hoe hij deze eerste periode heeft ervaren!

Generatie Y en de interim juridische functie

Opgegroeid met social media, communiceren zij soms makkelijker digitaal dan van persoon tot persoon. Generatie Y, oftewel de Millennials, geboren tussen begin jaren ’80 en rond 2000.De opvolger van generatie X. Ze wordt ook wel de grenzeloze of digitale generatie genoemd. Generatie Y is zelfverzekerd, en authentiek zijn is heel belangrijk voor ze.