Tip

Doorbreek de silo aanpak

Juridische afdelingen die in de afgelopen jaren een online werkproces hebben ingericht en hun databeheer op orde brachten, plukken daar momenteel de vruchten van. Daarbij maken ze al langer gebruik van juridische software (‘legal tech’) om hun werk efficiënter en tegen lagere kosten te organiseren. Meestal is er echter nog sprake van een ‘silo’ aanpak op onderdelen. Koppeling tussen systemen ontbreekt en actieve samenwerking tussen stakeholders binnen en buiten het bedrijf wordt niet ondersteund.

Online collaboration trend
Op het moment zien we binnen de juridische dienstverlening een duidelijke wens richting meer geïntegreerde vormen van samenwerking. Zonder een coherente technische infrastructuur is dat een lastige zaak. Online Collaboration Platforms vormen een belangrijke schakel om de gewenste samenhang en overzicht digitaal en snel tot stand te brengen. Onze partner Thomson Reuters is met haar HighQ Collaborate platform een toonaangevende speler op het gebied van Online Legal Collaboration.  

Tijdens een van onze recente Legadex Legal Operations webinars liet Martijn Swart, Senior Solutions Consultant EMEA van Thomson Reuters, een aantal van de toepassingen zien. Focus lag daarbij op Contract Life Cycle Management. Onze collega Morad Kada verstrekt u graag alle nadere info over het Thomson Reuters platform en de mogelijkheden voor corporate juridische afdelingen. 

HighQ Legal Operations Hub: Power of the Platform

Legadex - HighQ Webinar: Contract Life Cycle Management

Interesse in een online demo?

We realiseren ons dat het lastig is om een beeld te krijgen bij de toepassingsmogelijkheden van Collaborate Platforms en te beoordelen of dit past bij uw organisatie. Daarom biedt Legadex haar klanten en relaties de mogelijkheid om tot 1 juli 2020 zonder kosten gebruik te maken van het Legadex Collaborate Platform (HighQ gebaseerd). Onze collega Morad Kada plant graag een online demo met u in. 
 
Zo krijgt u in een kort tijdsbestek op een laagdrempelige manier een goed beeld van de laatste ontwikkelingen in legal tech en kunt u voorsorteren op de aanpak van de toekomst.

Meer informatie?

Voor vragen rondom onze diensten staan Hans-Martijn Roos en Luc van Daele graag klaar. Via onze nieuwsberichten, website en LinkedIn-pagina blijven wij u de komende tijd graag informeren. Het Legadex team staat u graag bij om de gevolgen van de COVID-19 crisis tot het minimum te beperken.